Realizare site - Catalog de produse online

Realizare site catalog de produse, catalog onlineUn catalog online reprezinta un site de prezentare a produselor dumneavoastra. Spre deosebire de un magazin online un catalog de produse nu are un cos de cumparaturi, daca un vizitator doreste sa cumpere un produse atunci el ia legatura direct cu vanzatorul. Un catalog de produse online reprezinta pentru dumneavoastra un showroom care costa mult mai putin decat ati plati in realitate, un showroom la care nu va trebuie angajati si care este deschis tot timpul.

Cu ajutorul unui catalog de produse online vizitatorii dumneavoastra pot vedea cu usurinta produsele pe care le oferiti si pot sa va contacteze pentru o eventuala vanzare sau pentru a afla mai multe detalii.

Un catalog online contine de obicei urmatoarele pagini si facilitati:

  • pagini cu categoriile de produse pe care le comercializati, diferite filtre se pot folosi pentru gasirea mai simpla a produselor dorite care vor fi afisate ca lista sau pe coloane
  • pagini cu descrierea produselor, cu pret, cu poze ale produselor, cu parerile altora despre produsele respective. Din aceasta pagina un produs poate fi adaugat la cosul de cumparaturi sau se poate compara produsul respectiv cu alte produse asemanatoare.
  • o sectiune de stiri in care puteti sa va anuntati vizitatorii de ultimile servicii, produse, oferte, precum si informatii generale despre firma.
  • alte pagini cum ar fi pagina despre descrierea dumneavoastra, termeni si conditii, politica de confidentialitate, etc.
  • cautare rapida a produselor pentru clientii care stiu exact ce doresc si cautare avansata pentru a cauta dupa multe criterii
  • alte facilitati care pot fi incluse pe pagini: cele mai vizualizate produse, rata de schimb, prognoza vremii, rezultate sportive, etc.

Costurile asociate realizarii unui catalog de produse sunt:

  • costul asociat cumpararii domeniului, 36 EURO fara TVA care se plateste o singura data (pentru domeniile .ro, pentru alte domenii pretul poate varia, pentru domeniile .eu, .com, .net este un pret de aproximativ 9 EURO fara TVA pe an). Numele domeniului va fi pe numele dumneavoastra puteti face ce doriti cu el in viitor.
  • costul efectiv al site-ului, cost care se plateste in momentul in care este creat site-ul, un catalog de produse online porneste de la 350 de euro fara TVA.
  • costul gazduirii site-ului pe un server web. Acest cost trebuie platit anual si porneste de la 180 de RON cu TVA care este suficient pentru majoritatea site-urilor

Daca este constuit corect un site nu este o cheltuiala, el este o investitie care in timp se va amortiza. Un site iti poate aduce clienti noi si astfel se plateste singur. Calculati cati clienti trebuie sa va aduca un site pana se amortizeaza, o sa observati ca este o metoda excelenta de a va face reclama si de prezentare a produselor si serviciilor dumneavoastra.

Catalog online in mai multe limbi

realizare magazin onlineCataloagele online se pot traduce in mai multe limbi. De obicei produsele care se afla intr-un catalog online nu se schimba foarte des si deci traducerea lor nu este foarte dificila. Puteti astfel castiga clienti din afara Romaniei, precum si persoane straine care s-au stabilit in Romania si sunt astfel obisnuite sa citeasca site-ul in limba proprie. Daca lucrati cu clienti din afara Romaniei, prin traducerea site-ului in limba lor, le demonstrati consideratia pe care le-o accordati.

Site-urile construite de noi pot avea un numar nelimitat de limbi si putem sa va recomandam un traducator autorizat la www.huguet.ro.

Nu recomandam implementarea unei traduceri automate facute de google, de obicei detaliile produselor nu se vor traduce bine si pot exista neintelegeri cu eventualii clienti.

 

 

Portofoliu realizare site - catalog de produse

krings.ro

Krings Consulting Site simplu de prezentare, datorita optimizarii simple implicite pentru motoarele de cautare pe care o facem fiecarui site, a debutat pe google pe pozitia 1 pentru principalele produse comercializate. Dupa o saptamana a venit si prima comanda de pe site si astfel site-ul a fost amortizat foarte rapid.
Citeşte mai departe...

 
cleanair.ro

purificator aer Firma Spectral Company este distribuitor pentru purificatoarele de aer de inalta performanta Heaven Fresh & BlueAir. Purificatoarele comercializate sunt dintre cele mai bune si mai complete purificatoare de aer de pe piata. Gasiti purificatoare pentru masina, casa si afacerea dumneavoastra.
Citeşte mai departe...

 
bavariasportsboats.com.au

Bavaria Sport BoatsBavaria Sports Boats Australia este distribuitor local pentru firma Bavaria Yachts Sports Series. Comercializeaza iahturi de diferite marimi si puteti gasi ambarcatiuni atat cu acoperis fix cat si cu acoperis retractabil.
Citeşte mai departe...

 
pergolaland.com.au

Pergola, pergolasCatalog de prezentare a unei firme care instaleaza pergole. Site-ul prezinta pergole si felurile de a fi instalate, cu poze si galerii de poze.
Citeşte mai departe...

 
realizare site

Cauta in site

Realizare site

Investitia in realizarea unui site este o investitie necostisitoare care poate sa va aduca clienti, potentiali angajati, parteneri de afaceri, sau chiar investitori. De la site-uri de prezentare, la realizare site-uri in mai multe limbi, la magazine online, la cataloage de produse, la bloguri personale si profesionale, la site-uri imobiliare, la realizare site-uri interne pentru companie, noi va putem oferi un site care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.